21 49 39 00 Våre butikker

Reiseforsikring

En reiseforsikring skal gi deg den kvalifiserte hjelpen du trenger, uansett hvor du reiser. Trygghet bidrar sterkt til reiseglede. Med en reiseforsikring i Europeiske har du et unikt hjelpeapparat - over hele verden.

Europeiske vet hvem du kan stole på

Europeiskes egen alarmsentral har oversikt over mer enn 60 000 leger og sykehus. Mens andre vil henvise deg til nærmeste lege, vil Europeiske finne den nærmeste som er best kvalifisert. Den forskjellen kan være ganske avgjørende.

Europeiske sitt nettverk er aldri langt unna

Europeiske har egne servicekontorer, Euro-Centre, i alle deler av verden. I tillegg samarbeider de blant annet med Sjømannskirken. Så uansett hvor du er, er de aldri langt unna. Dette bidrar til trygghet på reisen.

Hvorfor trenger du reiseforsikring når du betaler med kort?

Selv om du betaler med kort, lønner det seg å ha en reiseforsikring. Skulle uhellet være ute, og man blir invalid i en reiseulykke, får du erstatning av begge selskapene. Det samme gjelder ved dødsfall. Du får erstatning fra begge selskapene.

Du får også erstatning fra begge selskapene ved tyveri av f.eks. dyrt kamera. Hvis kameraet er verdt 25 000 kroner, erstatter Europeiske 15 000 kroner, og har du i tillegg betalt med kort, kan du få ytterligere erstatning gjennom forsikringen i kortet.

Det som er viktig å huske når det gjelder kredittkortforsikring, er at de har en del vilkår man ikke finner på vanlig reiseforsikring. Derfor er det viktig å ikke reise kun på kredittkortforsikring.

Priseksempler på reiseforsikring

Type forsikring Pris
Enkeltreiseforsikring 5 døgn for enkelt person - Europa 445,-
Helårs enkeltperson - Verden 1.410,-
Helårs familie - Verden 1.680,-

Hvordan kjøper du reiseforsikring?

Send e-post til ticket@ticket.no, ring Ferietelefonen 21 49 39 00 eller besøk en av våre butikker. Du kan også bestille reiseforsikring samtidig som du kjøper flybilletter, hotell eller leiebil på ticket.no..

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear