21 49 39 00 Våre butikker

Rundreiser og pakkereiser

Enten du vil bade i fossefall, dra på rundreise gjennom de amerikanske Sørstatene, oppleve Sør-Amerika og Karibien, eller helt enkelt koble av på det mest eksotiske stedet du kan tenke deg, så finner du reisen hos Ticket. Ticket samarbeider med flere spesialarrangører og hjelper deg med å finne nettopp din drømmereise. 

Å dra på en rundreise er en populær måte å oppleve mer av Europa på. Blir du med på en av Tickets rundreiser, så får du oppleve populære europeiske byer som Barcelona eller Wien, pittoreske byer i Italia, Venezias broer og kanaler, og fantastisk natur på Island eller i Irland. En rundreise i Europa er en morsom og behagelig måte å oppleve mer av Europa på! Her får du inspirasjon og tips om våre rundreiser i Europa.  

 

Les mer og bestill her »

Grip sjansen og opplev det beste av USA og Canada på en av Tickets mange rundreiser. Reis langs østkysten av USA og besøk steder som New York, Washington DC og Orlando, opplev solrike California med vakre strender og og storbyer, eller utforsk Canadas storslåtte natur. Hvorfor ikke utforske USA på egen hånd? Lei en bil og dra på en roadtrip! Kontakt Ticket for inspirasjon og tips, så hjelper vi deg med å finne akkurat din drømmereise! 

 

Les mer og bestill her »

I Sør-Amerika finner du fascinerende historiske serverdigheter, spennende steder og fantastisk natur. I tillegg til paradislignene strender har Mellom-Amerika og Karibien så mye mer å by på – regnskog på Costa Rica, Mayakulturen i Mexico, salsa på fargerike Cuba… Listen er lang! Ticket har et stort utvalg av spennende rundreiser i Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Karibien! 
 

Les mer og bestill her »

Dra på en rundreise i Asia, og utforsk alt som denne fantastiske verdensdelen har å tilby! Opplev Kinas største severdigheter, reis rundt i Japan eller India, oppdag natur og kultur, storbyer, strender og kulinariske matopplevelser. Vi tilbyr en rekke ulike rundreiser i Asia for deg som ønsker å oppleve så mye som mulig på reisen, og vi tipser deg gjerne om hva som passer best for akkurat deg og ditt reisefølge! 

 

Les mer og bestill her »

Når du er så langt hjemmefra som på andre siden av jordkloden, er du nødt til å reise rundt og oppleve så mye som mulig! Her finner du naturopplevelser utover det vanlige – korallrev og ørken i Australia, og fjorder og geysirer på New Zealand. Dette kombinert med storbyer og herlige strender. Ticket tilbyr også rundreiser til Stillehavet hvor du får besøke paradisøyer som mange bare drømmer om en gang å få besøke! 

 

Les mer og bestill her »

Mulighetene er mange for deg som ønsker å oppleve mer av Afrika. Bli med på verdens beste safari øst i Afrika, vandre og utforsk vakker natur og kultur i Sør-Afrika, eller reis til den nordlige delen av Afrika med populære reisemål som Egypt og Marokko. Bli med på en rundreise, så får du oppleve det aller beste av Afrika på våre nøye utvalgte reisemål. Ticket har et stort utvalg av spennende rundreiser i Afrika.
 

Les mer og bestill her »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear