69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereiser - firmaturer og skoleturer

Bestill gruppereiser og konferansereiser

Er du ute etter en gruppereise som skaper teamfølelse og minner for livet? Vi på Ticket Feriereiser ordner alt fra konferansereiser til studiereiser, reiser for idrettsforeninger og mye mer. Siden 2008 har vi med vår høye kompetanse skreddersydd gruppreiser for tusenvis av kunder. Vi hjelper dem med alt fra fly og hotell til middager, utflukter og andre arrangementer. Velkommen til å sende en gratis forespørsel, vi viser vei til riktig reise! 

 Lang erfaring og høy kompetanse 
 

 Personligservice og engasjement hele veien 


 Skreddersydd reiser etter dine ønsker

 

Kontakt oss for et skreddersydd tilbud

 

(Helt gratis - ikke bindende)

 

 

69 03 00 20

Ring oss mandag - fredag, kl 09 - 13

Velg blant våre reiser

 

Finner du ikke det du er ute etter, kan du sende en forespørsel her, så setter vi opp ett skreddersydd forslag til dere.

 

Malaga er en by som er både livlig og avkoblende på samme tid. Opplev herlige strender, spennende museer, vakker arkitektur og spisesteder som har oppe til sent på kveld. Les mer og bestill her»

Polarnatten er en spesiell tid på året, og hundesledetur under stjerneklar himmel, dansende nordlys eller glitrende måneskinn,  er en opplevelse man ikke kan gå glipp av. Les mer og bestill her»

Lisboa soler seg i refleksene fra elven Tejo, og forfører raskt de fleste besøkende. Blandingen av historie og samtid, av det gamle og det flunkende nye er uimotståelig.

Les mer og bestill her»

Riga er hovedstad og største byen i Latvia og Baltikum, og en av de største i Nord-Europa. En viktig havneby, samt et senter for industri, handel, kultur og finans i Baltikum. Les mer og bestill her»

Vakre og idylliske Iseo-sjøen er Italias fjerde største innsjø og preges av frodig og uberørt natur, krystallklart vann og genuine landsbyer. Les mer og bestill her»

Palma er en by med et stort utvalg designvarer, men strendene er ikke langt unna. Maten er utsøkt og det er glimrende å kose seg med tapas på en av de mange restaurantene i byen. Les mer og bestill her»

Det er mye å se på Malta, øyas historie er både lang og begivenhetsrik - beliggenheten i Middelhavet har tiltrukket seg store stormakter fra omtrent hvert hjørne av verden. Les mer og bestill her»

Dublin er en by med lang og interessant historie. Det finnes mange severdigheter og museer å besøke her. Vennligere storby enn Dublin kan man lenge etter!

Les mer og bestill her»

Tsjekkias hovedstad Praha er kjent for å være en av Europas vakreste byer. Byen er delt av floden Moldau som med sine mange broer binder bydelene sammen. 

Les mer og bestill her»

Comosjøen ligger omtrent en times kjøretur fra Milano, og er Italias tredje største innsjø. Takket være de høye fjellene rundt innsjøen er klimaet mild året rundt.

Les mer og bestill her»

Roma representerer en uslåelig blanding av gammelt og nytt. Kulturskatter slåss om oppmerksomheten med moderne motehus og trendy barer.

Les mer og bestill her»

Det kan høres ut som en klisjé, men hvis det finnes en europeisk by som har massevis av underholdning for enhver smak, så er det så absolutt Amsterdam.

Les mer og bestill her»

Tysklands hovedstad Berlin har en spesiell utstråling med sin utrolige historie og de dynamiske forandringene i byen siden Berlinmurens fall. 

Les mer og bestill her»

Vi reiser gjennom Auxerrois’ vinområde mot vingården Bailly-Lapierre med sine imponerende grotter. Her får vi smake på en musserende vin fra Burgund. 

Les mer og bestill her»

Innsjøen er omgitt av Piemontes og Lombardias fjell-landskap og den nordlige delen av innsjøen strekker seg 13 km inn i Sveits.

Les mer og bestill her»

Barcelona er manges favorittby, og ikke uten grunn. Barcelona har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og deilig mat og vin. Les mer og bestill her»

Byen er formet av kanaler og vannveier, innsjøen Alster i sentrum av byen og elven Elbe med kaianlegg midt imot.

Les mer og bestill her»

I Wiesbaden pulserer livet, det er livlig og fullt av variasjon. Det gjenspeiles også i det brede tilbudet av teater, kunst, litteratur og musikk. Les mer og bestill her»

Ferdige gruppetur for påmelding. Turene inneholder fly, hotell, opplevelser, utflukter, mat og drikke. 
 

Les mer og bestill her»

Omdømme fra våre kunder

Terje

"Superhyggelig guide i Portugal som snakket godt norsk. Et fantastisk opplegg hele veien."

Mads

"God og hyggelig service fra kundebehandler"

Janne

"Veldig fornøyd med å bruke ticket på gruppereise. God service!"

Gennomsnittskarakter

Populære gruppereiser i ulike kategorier

Firma og konferanse - Ticket Gruppereiser
Cruise - Ticket Gruppereiser

Konferanser

Gjør en konferanse til et minne for livet. Vi hjelper dere å skreddersy deres konferansereise og planlegger alt fra teambulidingaktiviteter til middager og mye mer.

 

Cruise

Hvorfor ikke prøve ett kortcruise i Europa? Vi har samarbeid med flere rederier som tilbyr dette. For eksempel ett 4-5 netters cruise til Tallinn og St.Petersburg eller i Middelhavet? Kombiner en flott opplevelse med konferanse om bord.
 

Storby - Ticket Gruppereiser
Skoletur - Ticket Gruppereiser

Storbyreiser

Opplev storbyer som for eksempel London, Paris eller New York. Vi ordner fly, hotell og morsomme arrangementer til alle storbyer utfra dine ønsker. 

 

Reiser for skoler, idrettsforeninger & kor

Samle klassen, idrettsforeningen eller koret og reis sammen på tur!
 

 

Norge og Hurtigruten

Vi tilbyr også reiser innenlands i Norge. Hva med en spennende reise langs Norskekysten med Hurtigruten eller Svalbard?

 

 

Temareiser

Temareiser er en opplevelse utover det vanlig. Hvorfor ikke for eksempel reise på en mat- og vinreise til Toscana og nyte smaker du ikke vil gå glipp av?

Ticket gruppereiser tipser

Hvert år reiser vi på studiereiser for å få instpirasjon og kunne tilby de beste reiseforslagene utfra dine ønsker. Les noen av våre beste reisetips!

Gruppereise til Tallinn

"Tallinn er en middelaldersk Hansaby med brosteinsgater som påminner litt om Visby på Gotland. Det er enkelt å ta seg rundt og man kan vandre langs den inntakte bymuren som beskytter den historiske bykjernen."
 

Se våre beste reisetips fra vår gruppereise til Tallinn »

 

 

Gruppereise til Amsterdam/Rotterdam/Haarlem/Den Haag

"Veldig mange har vært i Amsterdam men fra Amsterdams flyplass Schiphol finnes det mange andre muligheter til å reise til spennende og koselige byer i Nederland."


Se våre beste tips fra vår gruppereise til Nederland »

Gruppereise til Vietnam

"Vietnam har noe for alle, risterassene i Sapa, Halong Bay og Hanoi i Nord, til Mekongdeltaet og Ho Cho Minh i sør."
 

Se våre beste reisetips fra vår gruppereise til Vietnam »

Gruppereise til Andalucia regionen - Spania

"Andalucia- regionen kan anbefales på det sterkeste for en langweekend tur."
 

Se våre beste reisetips fra vår gruppereise til Spania »

Topp 5 gruppereiser i Europa

 • 1. Gdansk 
  Gdansk er en vakker by i Polen som har en herlig kombinasjon av shopping, kultur, historie, fantastisk mat og mulighet for sol og bad om sommeren. I Gdansk får du mye for pengene.

 • 2. Krakow
  Polens nest største by, Krakow, er perfekt for deg som liker historie, kultur og har interesse for eksempelvis andre verdenskrig. Her finner du god mat, shopping og mye mer man kan ønske seg av en storbyferie.

 • 3. London
  London er en av nordmenns favorittbyer. Byen byr på både shopping, museer, musikaler, teater, sightseeing, fotball, rimelige restauranter og et flott uteliv. Her finnes noe for alle smaker.

 • 4. Barcelona
  Et populært reisemål med kombinasjon av storbypuls og strandliv. Passer like bra som weekendreise eller en lengre gruppereise. En by for de som liker fotball, flotte severdigheter, god mat, shopping og underholdende street performances. 

 • 5. Amsterdam
  Unik atmosfære med kultur, kunst og et livlig restaurant- og natteliv lokker mange besøkere til Nederlands hovedstad Amsterdam. Også kjent som syklenes by og dessuten med et stort utvalg av severdigheter.

Topp 5 gruppereiser i øvrig verden

 • 1. New York
  New York - byen som aldri sover som den også kalles. Her finnes alt og litt til. Gå på museum, se NHL hockey, vandre langs gatene eller ta en picknick i Central Park. Mat finnes på hvert hjørne og på 5th Avenue er det shopping i mengder. 

 • 2. Tel Aviv
  Tel Aviv er en by i Istrael som ligger ved Middelhavet og byr på både uteliv, shopping og en tretten kilometer lang strand. Dessuten ligger Jerusalem og Dødehavet ikke så langt unna. 

 • 3. Dubai
  Dubai gir en følelse av luksus og frister året rundt med sitt solrike klima, vakre strender, fantastiske bygninger og kultur. Foruten sol og bad kan man besøke mange fine restauraner, skikjøring, golf og vakre utsikter fra for eksempel Burj Khalifa som strekker seg 828 meter opp i luften.

 • 4. Los Angeles
  Los Angeles er byen som millioner av mennesker drømmer om. Hollywood er filminnspillingenes hjemby og her finner du også det kjente Hollywoodskiltet, Walk of Fame og Universal Studios. I annen del av Los Angeles ligger blant annet luksuriøse Beverly Hills der mange av kjendisene bor. 

 • 5. Tokyo
  En av verdens heftigste byer er helt klart Tokyo, som også er verdens største storbyområde. Her tilbys et gigantisk utvalg av restauranter, butikker og opplevelser. Med blinkende neonskilt, store shoppingsentre og fascinerende kultur blir reisemålet et minne for livet. 
   

Ta kontakt med våre dyktige gruppeselgere

Marianne - Gruppereiser
Anne - Gruppereiser
Bente - Gruppereiser
Hilde S - Gruppereiser

                 Marianne

Mail: marianne.bonden@ticket.no

                 Anne

Mail: anne.wilhelmsen@ticket.no

 

                  Bente

Mail: bente.lager.lien@ticket.no

 

                 Hilde S

Mail: hilde.sandtangen@ticket.no

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear