21 49 39 00 Våre butikker

5 gode grunner til å bestille på ticket.no

Størst i Norden

Vår størrelse er vår styrke. Som den største feriereisebyråkjeden i Norden, med en omsetning opp mot 4 milliarder, sikrer vi at våre kunder alltid har tilgang til det største utvalget og de beste prisene på reiser fra alle våre samarbeidspartnere. Vi jobber med alle ledende charter- og reisearrangører, cruiserederier, fly- og hotellselskaper. Hos Ticket finner du alltid en billig reise!

Uslåelig service

Vi har 120 reiseeksperter som gjerne svarer på dine spørsmål og hjelper deg om noe skulle gå galt. Du når oss på telefon 21 49 39 00, via vårt kontaktskjema, gjennom vårt reiseforum, eller i en av våre butikker. Test også vår nye "callbackfunksjon" på ticket.no, hvor vi ringer deg opp innen 60 sekunder og hjelper deg med eventuelle spørsmål. Følg oss gjerne på Facebook!

Ticket Garanti

Tegner du Ticket Garanti har du mulighet til å avbestille reisen og få pengene tilbake hvis noe uforutsett skulle inntreffe. Kanskje du av noen anledning ikke vil eller kan reise.

» Mer om Ticket Garanti

Trygg betaling

Ticket arbeider med de nyeste og sikreste versjonene av betalingsløsninger som finnes på markedet og som oppfyller alle krav for sikker betaling på internett. Du kan alltid betale trygt med kort via internett. Er du allikevel usikker, kan du bestille reisen på ticket.no for så å betale reisen i en av våre butikker. Ticket stiller selvfølgelig sikkerhet gjennom reisegarantifondet.

Fornøyde kunder

Ticket har høye verdier i fornøyd-kunde-målinger. Vi stiller alltid opp for våre kunder og forsøker i alle situasjoner å gi den beste servicen.

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear