21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie - Europa, eller litt lengre bort?

Spasèr hånd i hånd over Pont Neuf i Paris, nyt synet av Gaudis spektakulære bygninger i Barcelona, kos deg med et glass vin på en av Romas fortausrestauranter, eller shop til du ikke lengre orker i London eller New York. En storbyferie er akkurat det du vil at den skal være. Når du planlegger din storbyferie er det du som bestemmer. Vi tilbyr billig fly og hotell i alle kategorier.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. Krakow 1 443,-
 2. London 1 546,-
 3. Gdansk 1 673,-
 4. Stockholm 1 713,-
 5. Warszawa 1 746,-
 6. Helsinki 1 838,-
 7. Roma 1 984,-
 8. Berlin 2 040,-
 9. Tallinn 2 058,-
 10. Barcelona 2 084,-
 11. Lisboa 2 152,-
 12. Paris 2 162,-

Finn ut mer om storbyferie i følgende byer:

Storbyferie i Amsterdam

Verdens mest globale landsby har alt fra verdenskjente museer til karakteristisk arkitektur og et pulserende natteliv. Gå heller ikke glipp av et cruise langs kanalene.

Storbyferie i Barcelona

En av de mest pulserende byene i Europa. Her finner du vakker arkitektur, svaiende palmer, livsglede, store gastronomiske opplevelser og et behagelig klima.

Storbyferie i Berlin

En av Europas mest spennende storbyer! Tysklands hovedstad er rik på fascinerende historie, kultur, museer, gallerier, shopping og trendy uteliv.

Storbyferie i København

København er som en fornøyelsespark for voksne: urban og under-holdende med severdigheter og shopping-muligheter i fleng. Her kan man bare nyte livet.

Storbyferie i London

Her er det fantastisk hele året! Opplev historie, kunst, musikk, teater, og shopping i både merkevarebutikker, varehus og markeder.
 

Storbyferie i New York

Ta deg tid til attraksjoner som Ellis Island og kjente museer, men rusle også gjennom grønne Central Park og spennende bydeler som SoHo og Greenwich Village.

Gå hånd i hånd over Pont Neuf, shop blant motehusene på Champs Elysées, nyt et glass vin på en uterestaurant, eller samle kulturpoeng på Louvre. Her er det mye å gjøre!

Praha har noe for enhver smak. Rusle over Karlsbroen, ta turen innom torget i gamlebyen, utforsk Prahaborgen, og gå på rimelig shopping!

Storbyferie i Roma

Vakre kirker, antikke monumenter og små piazzaer avløser hverandre i herlig blanding. Gå ikke glipp av Colosseum, Fontana di Trevi og De spanske trappene.

Storbyferie i Tallinn

I Tallinn er det fortsatt billig for mat og drikke og man kan nyte den vakre gamlebyen, middelalderhistorie og kunsthåndverk i kombinasjon med shopping og uteliv.

Bli oppringt! clear
Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!
Takk! clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear